21 ℃

Tickets voor ‘Dagje Holleeder’ niet aan te slepen

“We willen hem graag een keertje in het echt zien. En stiekem hopen we op een handtekening”, zeggen Paul en Wilma Houtgevels. Het uitje ‘Dagje Holleeder’ is extreem populair. Maandag vertrokken vier volle bussen naar de rechtbank in Amsterdam.

Foto: Vibrant Image Studio / Graphixmania / Wavebreakmedia / Shutterstock.com

Tickets voor het ‘Dagje Holleeder’ zijn niet aan te slepen. Op vrijwel alle websites voor daguitjes is het arrangement niet meer te boeken. Wie nog wel een ticket heeft bemachtigd wordt bij de rechtbank verwelkomd met een glaasje bubbels. Een strafrechtdeskundige legt ondertussen uit wat er die dag behandeld wordt in het megaproces.

Daarna mogen bezoekers de zitting bijwonen op de publieke tribune. Holleeder is zelf persoonlijk aanwezig in de rechtszaal! Tussen 12.00 uur en 13.30 uur wordt er een geheel verzorgde lunch aangeboden en daarna volgt nog twee uur zitting. Tot slot is er de gelegenheid om na te praten, onder het genot van een borreltje en een nootje. Aan het einde van de dag worden de gasten met de pendelbus weer naar het OV-opstappunt gebracht.

Het Dagje Holleeder kost € 89,95 per persoon, inclusief toegang tot de rechtbank. Kinderen onder de 6 jaar mogen gratis naar binnen.

 
Deel dit artikel: