18 ℃

Ten Hag baalt van 7-0 verlies: “Had graag Den Bosch uit de boeken gespeeld”

Ten Hag baalt van 7-0 verlies: “Had graag Den Bosch uit de boeken gespeeld”
Foto: Kivnl / Shutterstock.com

Erik ten Hag is heel erg teleurgesteld dat zijn Manchester United met 7-0 verloor van Liverpool. De trainer had graag het record van FC Den Bosch willen overnemen.

“Echt enorm balen”, zegt coach Erik ten Hag van Manchester United na het monsterverlies van zijn ploeg tegen aartsrivaal Liverpool. Ten Hag zegt dat hij kortstondig de hoop had dat zijn ploeg het record van FC Den Bosch uit de boeken zou kunnen spelen: “Toen wij aan het begin van de tweede helft binnen drie minuten twee doelpunten tegen kregen, maakte mijn hart een sprongetje, maar helaas was het ’too little too late’.”

Ten Hag weet precies waar het pijnpunt ligt: “In de eerste helft hebben we het laten liggen. Daar hadden we al een doelpunt of vijf moeten doorlaten, maar onze keeper was helaas niet zo scherp als de keeper van FC Den Bosch. In de tweede helft ging het al stukken beter. Met zes doelpunten tegen was dat echt een recordwaardige helft, maar de eerste helft heeft ons de das om gedaan. Dus voor nu feliciteer ik de Bosschenaren met hun record, maar ze moeten niet denken dat ik me bij dit verlies neerleg.”

 
Deel dit artikel: