13 ℃

Sylvana vond haar eigen privé-dansvloertje

Het zijn zware tijden voor Sylvana Simons. De DENK-politica wordt beveiligd, nadat zij via internet werd bedreigd. In een filmpje werd haar hoofd geplakt op foto’s van slachtoffers van lynchpartijen. De maker van dat filmpje heeft zich inmiddels gemeld bij de politie.

sylvana-simons-pauwOnder meer via email en social media krijgt Sylvana weerzinwekkende beledigingen en dreigementen over zich heen. DENK heeft een aantal berichten als bewijs verzameld en naar de politie gestuurd voor onderzoek.

Sylvana’s media-optredens leiden al langer tot ophef, blijkt uit beelden die op het internet circuleren. “Ik heb hier mijn eigen privé-dansvloertje gevonden”, zei Sylvana Simons 19 jaar geleden al in een onthullend televisieprogramma. “Doe thuis ook even wat met het lichtknopje. Ga daarmee spelen, want dat is absoluut de moeite waard”, aldus Sylvana toentertijd.

In datzelfde spraakmakende televisieprogramma zei Sylvana nog: “De ene keer is het pipi-klein en de andere keer is het lekker groot.” En daar had zij destijds al volledig gelijk in.

 
Deel dit artikel: