Goedmakertje:

Suzan & Freek treden op voor fans van Bruce Springsteen die geen kaartje konden bemachtigen

Suzan & Freek treden op voor fans van Bruce Springsteen die geen kaartje konden bemachtigen
Foto: YT CC

Een goedmakertje voor de fans van Bruce Springsteen die geen kaartje konden krijgen voor het concert van Springsteen. Ze worden getrakteerd op een concert van Suzan & Freek.

Woensdag startte de kaartverkoop voor de concerten van Bruce Springsteen, maar verkoper Ticketmaster kampte met een technische storing. Daardoor kregen veel fans van Springsteen geen kaartje te pakken. Ter compensatie zal het Gelderse duo Suzan & Freek voor hen een exclusief optreden verzorgen.

“We begrijpen dat de fans het jammer vinden dat ze niet naar Springsteen kunnen, maar bij het concert van Suzan & Freek is de teleurstelling natuurlijk snel vergeten”, is te lezen in een persverklaring. “Suzan & Freek doen zeker niet onder voor Bruce Springsteen. We zijn blij dat we de fans van Bruce Springsteen op deze manier toch gelukkig kunnen maken.”

Tijdens het speciale concert zullen Suzan & Freek in het Nederlands vertaalde hits van Bruce Springsteen ten gehore brengen. Zo zingen ze onder meer ‘Geboren in de Verenigde Staten’, ‘Dansen in het duister’ en ‘Ik sta in brand’.

 
Deel dit artikel: