21 ℃

Supertrouwe Raymond van Barneveld gaat scheiden

De extreem trouwe dartkampioen Raymond van Barneveld en zijn vrouw Silvia gaan scheiden. Zijn manager heeft laten weten dat er na 25 jaar een einde komt aan het huwelijk van de loyale, nooit overspelige sportman.

Foto: YT CC

De aangekondigde scheiding leidt tot verbaasde reacties in de sportwereld. Ook dartcommentator Olaf Bennebeek had de breuk niet zien aankomen. “Raymond van Barneveld staat bekend als een supertrouwe echtgenoot”, aldus de commentator. “Hij heeft bijvoorbeeld nooit ergens in een godvergeten Brits kutstadje in de lobby van een hotel staan te bekken met een andere vrouw terwijl iedereen dat kon zien.”

Waarom het droomkoppel gaat scheiden is dan ook een raadsel. “Dit nieuws komt echt als een donderslag, niemand had dit verwacht”, aldus Bennebeek. “Soms gaan mensen uit elkaar omdat meneer een buitenechtelijke affaire heeft met een veel jongere vrouw en hij door de roddelpers wordt betrapt terwijl hij met haar spuug uitwisselt bij de balie van een hotel waarvan hij haar ongetwijfeld alle hoeken heeft laten zien. Maar Raymond van Barneveld zou zoiets nooit doen.”

 
Deel dit artikel: