13 ℃

Supermaan drijft astrologen tot wanhoop: “Al mijn voorspellingen kunnen zo de prullenbak in”

Supermaan drijft astrologen tot wanhoop: “Al mijn voorspellingen kunnen zo de prullenbak in”
Foto: MaxyBn studio / Shutterstock.com

Nederland krijgt in de nacht van dinsdag op woensdag te maken met een supermaan. Door dit bijzondere natuurverschijnsel lijkt de maan veel groter en helderder dan normaal. Hoewel de meeste Nederlanders er weinig last van zullen hebben, bezorgt de supermaan voor astrologen juist veel extra werk.

“Ik heb de hele boel moeten omgooien”, zegt astroloog Connie Muidema. “De aarde en de planeet Jupiter staan morgen op één lijn met het sterrenbeeld boogschutter. Combineer dat met een supermaan en je hebt stront aan de knikker. Al mijn voorspellingen kunnen zo de prullenbak in. Boogschutters zouden woensdag een bijzondere carrièrekans krijgen, maar daar komt nu uiteraard niets meer van terecht.”

Ook elders in de spirituele wereld zorgt de supermaan voor flinke onrust. Yogi Joke Vonk-Tegelkamp uit Amstelveen heeft nu al last van de supermaan. “Diarree en zo”, huilt ze. “Het hele heelal is één grote teringzooi. Dit los je echt niet op met een paar zonnegroetjes. Mijn chakra’s zijn compleet naar de tyfus.”

 
Deel dit artikel: