19 ℃

Sterren reageren op Keith Richards (74)

“Zijn virtuoze gitaarspel leeft voort in onze herinnering. Voor mij was hij een ongekende bron van inspiratie”, zegt Bon Jovi-gitarist Richie Sambora. Veel beroemde rocksterren hebben inmiddels gereageerd op Keith Richards.

Foto: JStone / Shutterstock.com

Keith Richards werd geboren in 1943 en was al aan het begin betrokken bij The Rolling Stones. Hoewel hij in het verleden vaak worstelde met een drank- en drugsverslaving, lijkt het de afgelopen jaren weer wat beter met hem te gaan.

“Hij houdt altijd een plekje in mijn hart. Ik heb vaak bij concerten van The Rolling Stones aanwezig mogen zijn. Keith stal altijd de show. De passie, de liefde voor muziek, dat zag je in zijn ogen”, meldt collega-artiest Paul McCartney.

Ook Bruce Springsteen blikte kort terug op het leven van Keith Richards tot nu toe: “Keith heeft een onvoorstelbaar grote bijdrage geleverd aan de rockmuziek. In feite is hij onsterfelijk”.

Op 15 oktober trad Keith Richards met The Rolling Stones nog op in het Arnhemse GelreDome. Inmiddels zijn we aanbeland in 2018 en weet Keith Richards nog altijd niet van ophouden.

 
Deel dit artikel: