23 ℃

Start Max Verstappen leek even onzeker: Prins Bernhard eist dat hij betaalt voor deelname

Start Max Verstappen leek even onzeker: Prins Bernhard eist dat hij betaalt voor deelname
Foto: RVD / Jeroen van der Meyde / Eddie J. Rodriquez / Shutterstock.com

De Grand Prix in Zandvoort dreigde zondag nog op een deceptie uit te lopen voor de bezoekers die een kaartje hadden gekocht. Prins Bernhard dreigde Max Verstappen uit de race te halen, omdat hij niet had betaald voor zijn startbewijs.

Niets leek een groot feest in Zandvoort in de weg te staan. Tienduizenden dolenthousiaste bezoekers en pole position voor Max Verstappen, alle ingrediënten waren aanwezig voor een gedenkwaardige Formule 1-racemiddag. Toch kwam er vlak voor de start nog een enorme kink in de kabel. Prins Bernhard sommeerde Max Verstappen namelijk om te betalen voor zijn deelname.

Volgens de prins is het niet meer dan redelijk dat Verstappen meebetaalt aan de race in Zandvoort: “Voor Max Verstappen is dit een geweldig podium om zich in de picture te spelen voor tienduizenden mensen. Dat zal zijn carrière een enorme boost kunnen geven. Met een beetje geluk houdt hij daar heel wat schnabbels aan over. Het lijkt me niet meer dan logisch dat die jongeman daar wat geld voor over heeft.”

 
Deel dit artikel: