17 ℃

Spannend weekend voor Samantha en Demi

Komend weekend zal Jeroen Pauw naar verwachting een magische grens doorbreken door met zijn 500ste vrouw naar bed te gaan. Enkele jaren geleden onthulde de presentator in het programma ‘Kwestie van Kiezen’ dat hij met meer dan 200 vrouwen heeft geslapen. Berekeningen wijzen uit dat de teller nu op 499 staat.

spannend weekend voor Samantha en DemiSamantha van Dijk (52) en haar dochter Demi (23) uit Amsterdam gaan met elkaar de concurrentie aan en zijn beiden vast van plan om Jeroen komend weekend het bed in te krijgen. “Ja, ik zie het wel echt als een uitdaging”, aldus Samantha, “je voelt je dan toch wel heel uniek en speciaal. Het is toch een hele eer om zo’n mooi getal vol te kunnen maken. En Pauw is wat mij betreft wel de belangrijkste politicus van dit moment.”

Demi gaat graag de strijd met haar moeder aan: “Och, dat doen we wel vaker en dat maakt het iedere keer weer extra spannend: in de afgelopen maand ben ik er drie keer met de hoofdprijs vandoor gegaan, zij 2 keer. Dus het staat 3-2. Of eigenlijk 3½ – 2½ , maar dat was een beetje een gek verhaal”, aldus Demi.

 
Deel dit artikel: