14 ℃

Slim! Amateurclub traint al om 05:30 uur, zodat ze elkaar toch kunnen besmetten

Foto: CC

De spelers van VV Sneek Wit Zwart zijn de coronamaatregelen weer te slim af geweest. De amateurvoetballers stonden vanmorgen al om half zes op het veld om elkaar te besmetten.

Gewoonlijk traint de club ’s avonds, maar door de coronamaatregelen mag dat voorlopig niet. Na 17:00 uur mogen amateursporters niet meer het veld op. Hierdoor wordt het voor voetballers lastig om elkaar in teamverband te besmetten. Maar de spelers van VV Sneek Wit Zwart bedachten een oplossing. Door al om half zes ’s ochtends te gaan trainen, konden ze alsnog voorbijgaan aan het doel van de coronamaatregelen.

“Haha, dit mág gewoon”, lacht een slimme amateurvoetballer. “Het is natuurlijk heel lastig dat de overheid steeds nieuwe maatregelen bedenkt om te voorkomen dat wij ziek worden en de hele zorgsector overbelasten. Maar dan passen wij gewoon onze trainingstijden aan. Hugo de Jonge denkt dat hij heel slim is, maar hij begrijpt niet dat hij ons echt als een stel kleuters van het veld moet sleuren voordat wij eindelijk snappen waar het om gaat.”

 
Deel dit artikel: