17 ℃

Slachtoffer verkeersongeval was ‘enorme hufter’

Foto: Branislav Cerven / Shutterstock.com

De man die gisteravond om het leven kwam bij een verkeersongeval op de N251 was geen fijn mens. Dat zeggen vrienden en familie van het slachtoffer.

De 26-jarige Wesley van Baalhoven verongelukte gisteravond, toen hij met hoge snelheid de macht over het stuur verloor en met zijn auto tegen een boom reed. Volgens bekenden van het slachtoffer was hij een ‘onuitstaanbare hufter aan wie veel mensen een hekel hadden’.

Zijn zus Michelle kan nog maar nauwelijks bevatten dat haar broer is verongelukt. “Ik kreeg vannacht een telefoontje van mijn ouders”, vertelt ze met trillende stem. “Ik kan het nog steeds niet geloven. Ik vind het moeilijk om te accepteren dat hij dood is, hoewel ik diep in mijn hart natuurlijk weet dat het beter is zo.”

Ook bij vader Hans komt het plotselinge overlijden van zijn zoon hard aan. “We gaan Wesley ontzettend missen, hoewel hij eigenlijk best een kloothommel was. Zelfs wij als ouders kunnen dat niet ontkennen”, zegt hij. “De manier waarop hij om het leven is gekomen is zo oneerlijk. Zo’n tragisch ongeval levert altijd een hoop aandacht op in de media. Dat verdient hij helemaal niet.”

 
Deel dit artikel: