23 ℃

Simpele huismiddeltjes tegen een stinkende partner

Het is wetenschappelijk aangetoond dat mensen met een relatie gelukkiger zijn dan alleenstaanden. Maar die lucht! Met een paar eenvoudige huismiddeltjes kunt u de nare luchtjes van uw partner bestrijden.

stinkendepartnerDouchen

Ook uw partner heeft enig onderhoud nodig. Schrob uw partner regelmatig stevig af onder de douche. Gebruik lauw water en groene zeep. Vooral onder de randjes. Eén of twee keer per maand douchen zorgt al voor veel minder walm.

Chloor

Lichaamsholtes zijn broeinesten van bacteriën. Die zorgen voor onaangename luchtjes. Het helpt enorm als u het leidingwerk van uw partner wekelijks grondig doorspoelt. Twee glazen chloor zijn voldoende om de meeste bacteriën te doden.

Pepermunt

Het voer heeft grote invloed op de uitstoot van uw partner. Vooral bonen kunnen zorgen voor de hogere emissies aan de achterzijde. Een pepermuntje tussen de billen verbloemt de nare geur. Probeer het eens!

Partner overleden? Direct weggooien!

Wanneer uw partner al een paar dagen niet meer heeft bewogen, bestaat de kans dat uw partner is overleden. Dat kan voor vervelende luchtjes zorgen. Stel het niet uit, maar gooi uw partner direct weg. Wel zo hygiënisch!

 
Deel dit artikel: