18 ℃

Simon wil scheiden: “Mijn vrouw past niet meer bij mijn auto”

Foto: Usoltsev Kirill / Cecilia Lombard / Shutterstock.com

Simon heeft carrière gemaakt en inmiddels heeft hij een mooie managementfunctie in het bedrijfsleven. Samen met zijn vrouw en twee kinderen woont hij sinds vijf jaar in een ruime 2-onder-1-kap woning in Almere. Ongeveer vier keer per jaar gaat het gezin met vakantie. En onlangs mocht hij weer een nieuwe auto uitzoeken. “Het werd een Audi. Donkerblauw. Alles er op en er aan. Dikke bak hoor”, zegt hij trots.

Simon is blij met zijn nieuwe auto, maar toch zit er iets niet lekker. “Mijn vrouw is nog altijd dezelfde. Nu ik mijn nieuwe bolide heb… ja, hoe zeg ik dat? Weet je, het is gewoon geen gezicht, zo’n gewone vrouw in mijn vette luxe auto. De uitstraling van Gerda gaat niet samen met mijn Audi. Het botst”, zegt hij eerlijk.

Daarom staat Simons besluit vast: “Bij een nieuwe auto hoort een nieuwe vrouw. Deze kan gewoon niet meer mee. Ik wil een vrouw met een wat luxere uitstraling. Een level hoger, zeg maar.”

Simon hoopt in contact te komen met een vrouw die beter bij zijn Audi past. De auto is donkerblauw, heeft lederen bekleding en in carrosseriekleur meegespoten bumpers.

 
Deel dit artikel: