23 ℃

Seniorenavond in Club Mon Amour

Club Mon Amour in Haarlem richt zich voortaan ook op een meer bejaarde doelgroep. Ook paren van 75 jaar en ouder zijn er nu welkom voor een spannende avond.

seniorenavond-in-club-Mon-AmourJohn, gastheer en eigenaar van de club: “Er zijn steeds meer actieve ouderen en die willen wij natuurlijk ook graag trekken. We passen het programma op deze speciale ‘Alle tinten grijs’-avonden wel wat aan. Zo denken we bijvoorbeeld aan een gezellige bingo, waarbij speciale gasten als Patricia Paay en Xaviera Hollander de getallen op de balletjes zouden kunnen voorlezen. En tegen sluitingstijd doen we een variant op Max Geheugentrainer, waarbij we testen of de bejaarden nog weten met wie ze in de verwenruimte allemaal actief zijn geweest.”

John is niet bang dat de jongere bezoekers wegblijven door deze koerswijziging. “Welnee, wat is er nou fijner dan verwend worden door een zeer ervaren partner. Bovendien, in onze kamertjes is het zo donker dat je toch niet ziet wie je nou weer te pakken hebt. Nee, het zijn altijd heel gezellige avonden, hoewel het na afloop altijd wel erg lang duurt voordat iedereen zijn eigen kunstgebit weer teruggevonden heeft.”

 
Deel dit artikel: