11 ℃

“Seksleven Mattie & Wietze al jaren slecht”

De relatie van radio-dj’s Mattie en Wietze kwam deze week ten einde. Toch kwam de veelbesproken relatiebreuk niet voor iedereen onverwacht. “Hun seksleven stelde de laatste tijd nog maar weinig voor”, weet showbizzkenner Diana Kommers.

Foto: YT CC

Een zakelijk geschil leidde deze week tot het einde van het beroemde radiokoppel. Mattie en Wietze onderhandelden over een overstap naar Sky Radio, maar Mattie Valk twijfelde. Hij zou zich pas later hebben gerealiseerd dat dj’s op Sky Radio niet mogen praten. Mattie sloot in het geheim een lucratieve deal met Qmusic, zonder zijn partner Wietze de Jager daarin te betrekken. Nu blijkt dat er ook op het persoonlijke vlak problemen waren in hun relatie.

Volgens insiders was het vuur al tijden geblust. “Op de radio leek het alsof er niets aan de hand was, maar in de slaapkamer gebeurde er weinig”, zegt Kommers. “Het schijnt dat Mattie en Wietze al maanden niet meer met elkaar naar bed zijn geweest. Ja, geketend voor de camera misschien. Maar op seksueel gebied hadden ze steeds minder interesse in elkaar. In een goede relatie dat natuurlijk niet normaal. Kom op, wanneer heb je ze voor het laatst met elkaar zien zoenen? Nou?”

 
Deel dit artikel: