23 ℃

Schoof kijkt uit naar premierschap: “Ontzettend veel zin om vier jaar lang op sociale media afgezeken te worden”

Schoof kijkt uit naar premierschap: “Ontzettend veel zin om vier jaar lang op sociale media afgezeken te worden”
Foto: YT CC

DEN HAAG - Dick Schoof wordt de opvolger van Mark Rutte en de nieuwe premier van Nederland. Schoof kan niet wachten om als premier aan de slag te gaan. “Ik ga ervoor. Ik heb ontzettend veel zin om vier jaar lang op sociale media afgezeken te worden door laaggeschoolde burgers zonder enig benul van politiek of bestuurlijke ervaring”, aldus Schoof.

“Wat een premier ook doet, het is toch nooit goed. Dat geeft mij een enorme motivatie”, aldus Schoof.  “Het is een grote eer om de kop van jut te mogen zijn van een land waarin mensen altijd wat te zeiken hebben. Ik kijk er enorm naar uit om in de komende jaren door voornamelijk aanhangers van FvD en PVV te worden bestookt met allerlei negatief gemekker.”

“Het is een voorrecht om in de komende jaren te worden afgefikt door maatschappelijk teleurgestelde Nederlanders die hun eigen leven niet eens op orde krijgen maar desondanks een mening durven hebben over landsbestuur”, aldus Schoof. “Ik kijk er ontzettend naar uit om me de komende tijd in te zetten voor dat ontevreden, ordinaire en betweterige volk dat sowieso een hekel heeft aan alles wat ook maar een beetje in de buurt komt van gezag.”

 
Deel dit artikel: