17 ℃
Extra uitzendingen Shownieuws

SBS gooit programmering om in verband met scheiding Sylvie Meis

SBS gooit programmering om in verband met scheiding Sylvie Meis
Foto: Matthias Wehnert / Shutterstock.com

Op SBS6 zijn vanavond extra nieuwsuitzendingen te zien naar aanleiding van de ontwikkelingen rond Sylvie Meis. Zondagmiddag werd bekend dat Sylvie en haar man Niclas Castello na een huwelijk van 2,5 jaar gaan scheiden.

Vooral in Duitsland, waar Sylvie Meis woont, is het bericht over de scheiding hard aangekomen. “Het openbare leven ligt hier vrijwel stil. Mensen zitten thuis voor de televisie om het nieuws te volgen. Onder de Duitse bevolking heerst een gevoel van diepe verslagenheid, dat zal iedereen begrijpen”, zegt correspondent Ernst von Bönninghausen.

Sylvie Meis en Niclas Castello waren sinds de zomer van 2019 samen. Ze trouwden in 2020 met een ceremonie in Italië die maar liefst vier dagen duurde. Ondanks de uitbundige start mocht het huwelijk niet langer dan 2,5 jaar standhouden.

Naar aanleiding van de aangekondigde scheiding komt SBS6 vanavond met een extra lang bulletin van Shownieuws. Via een satellietverbinding met Duitsland is er elk uur een update van de laatste ontwikkelingen. De uitzending wordt gevolgd door een drie uur durende special waarin wordt teruggeblikt op 2,5 jaar Sylvie en Niclas. Ook de rest van de week zal de programmering geheel in het teken staan van het koppel.

 
Deel dit artikel: