20 ℃

Savannah (18) werd zwanger van haar vakantieliefde

Ze kan het nog maar nauwelijks geloven. Vorige maand genoot de 18-jarige Savannah Grundel van een zonvakantie in de Spaanse badplaats Salou. Nu blijkt dat ze een bijzonder souvenir aan haar vakantie heeft overgehouden.

Foto: iStockPhoto – Getty Images – Nieuwspaal

Glunderend denkt Savannah terug aan haar verblijf in de Spaanse zon. “Het was supertof! Ik was er met mijn beste vriendin Naomi. We hebben twee weken lang gefeest”, lacht ze. Eenmaal terug in Nederland wachtte haar een speciale verrassing. “Ik was een al een paar dagen over tijd en toen bleek dat ik zwanger ben. Ik krijg een kindje! Leuk hè?”

Savannah weet vrijwel zeker wie de vader is. “Ik denk dat het Rafael is. Hij is superknap. De eerste paar dagen ging ik veel met hem om, maar daarna zijn we elkaar een beetje uit het oog verloren. Er waren daar nog veel meer leuke jongens.”

Vooral ’s ochtends is Savannah soms misselijk, maar desondanks is ze dolgelukkig met de zwangerschap. “Rafael zie ik nooit meer. Hij woont in Spanje en had al een vriendin. Maar hij houdt heel veel van me. Dat heeft hij zelf gezegd. Lief hè? Als straks ons kindje geboren is, weet ik zeker dat ik hem nooit zal vergeten.”

Savannah heeft al vakantieplannen voor volgend jaar. “Ibiza is ook echt supervet.”

 
Deel dit artikel: