Rutte komt met coronapersconferentie-marathon

Foto: Monkey Business Images / Shutterstock.com

Premier Mark Rutte komt met een heuse coronapersconferentie-marathon. Samen met minister Hugo de Jonge wil de premier maar liefst 12 uur lang nonstop coronamaatregelen opsommen.

“De coronapersconferenties van mij en mijn collega De Jonge zijn een groot succes. Elke keer zitten er weer miljoenen mensen aan de buis gekluisterd”, begint de goedlachse minister-president. “Wij hebben het tijdens de vergaderingen ook gehad over hoe wij de persconferenties tot een nog groter succes kunnen maken. Toen kwam De Jonge met het idee voor een marathonuitzending. Daar waren we gelijk enthousiast over.”

Minister De Jonge is verrast dat zij idee zo goed wordt ontvangen: “Ik zei het eigenlijk als grap, maar was verrast dat ze er in de Kamer zo enthousiast erop reageerden. Nu wordt de eerstvolgende persconferentie op 3 november echt een marathonuitzending. Die duurt van 19:00 uur tot 7:00 uur. Dat gaat zeker een topshow worden! We raden u allemaal aan om met uw gezin en maximaal drie gasten te kijken, met alleen in het eerste uur een alcoholische versnapering.”

 
Deel dit artikel: