18 ℃

Premier Rutte herstelt van huilbui

Foto: Alexandros Michailidis / Shutterstock.com

Het gaat inmiddels weer een beetje beter met premier Rutte, die herstellende is van een hartverscheurende huilbui. Bronnen melden dat de Rutte de meeste tranen inmiddels heeft weggeveegd.

De toeslagenaffaire en de val van het kabinet zijn de premier niet in de koude kleren gaan zitten. Daarnaast zijn er op sociale media mensen die allerlei lelijke dingen over hem zeggen. Volgens ingewijden werd het hem afgelopen weekend allemaal even teveel.

Psycholoog Frans Heijligh is niet verbaasd door de huilbui van de premier. “Dit zat er al een tijdje aan te komen. Mark Rutte is natuurlijk ook maar gewoon een mens. Maar dat Rutte zó verschrikkelijk moest huilen, daar schrok ik wel even van”, aldus Heijligh.

Volgens de psycholoog is het goed dat Rutte zijn tranen vrijuit liet stromen. “Eindelijk kreeg Rutte de kans om eens lekker te janken. Een huilbui kan ontzettend opluchten. Later kunnen we het nog weleens hebben over de slachtoffers van de toeslagenaffaire, die zijn nu minder belangrijk. Het gaat nu even om Rutte.”

 
Deel dit artikel: