19 ℃

Rutte en Biden nacht doorgehaald in Washington: “Joe is een echt feestbeest”

Rutte en Biden nacht doorgehaald in Washington: “Joe is een echt feestbeest”
Foto: Dusan Petkovic / Gints Ivuskans / Shutterstock.com

Premier Rutte en president Biden hebben na hun officiële ontmoeting in het Witte Huis nog een wilde nacht gehad in het uitgaansleven van Washington. Volgens Rutte is zijn Amerikaanse ambtgenoot een waar feestbeest.

Met flinke wallen onder zijn ogen en een duidelijke alcoholwalm om hem heen werd premier Mark Rutte vanochtend wakker in zijn hotel. De premier excuseerde zich voor zijn onverzorgde voorkomen: “Ik heb helaas geen tijd gehad om me te douchen en te scheren vanochtend. Ik heb zelfs geen tijd gehad om mijn tanden te poetsen. Gelukkig hadden ze pepermuntjes bij de balie van ons hotel.”

Rutte onderstreepte nog eens wat de hele wereld eigenlijk al weet: “Mijn grote vriend Joe Biden is inderdaad het feestbeest waar iedereen hem voor houdt. Het begon al bij het diner in Joe’s favoriete restaurant Hooters. Nog voor het hoofdgerecht had hij drie halve liters weggetikt en stond hij met de stijlvolle serveersters op de tafels te dansen. En dan moest onze nachtelijke kroegentocht nog beginnen.”

 
Deel dit artikel: