20 ℃

Rutger Bregman schrijft brief aan alle Nederlanders over Rutger Bregman

Foto: YT CC

Rutger Bregman heeft een open brief aan alle Nederlanders geschreven over Rutger Bregman. De journalist vindt dat hij nog vaker in het nieuws zou moeten zijn. Ook vindt hij dat elke Nederlander al zijn boeken moet hebben gelezen en maakt hij zich zorgen of de kinderen van nu wel zullen weten wie Rutger Bregman was.

Een kleine voorpublicatie uit de brief hieronder:

Beste landgenoot,

Als er nu één verhaal verteld moet worden, dan is dat het verhaal van Rutger Bregman. Ik ben nu al één van de grootste Nederlanders aller tijden. Ik ben de vader van meerdere boeken en deze boeken laten zien: Rutger Bregman weet alles beter dan de rest van Nederland.

Als je nu kinderen krijgt, dan heb je het over mensen die mij later mogelijkerwijs niet zo goed zullen kennen, behalve als je ze elke avond voorleest uit mijn boeken. Dáár heb ik het over.

Rutger

 
Deel dit artikel: