13 ℃

RUMAG komt met eigen coronafonds genaamd HET.RODE.KRUIS.

RUMAG heeft een eigen initiatief bedacht om de hulpverlening in deze tijd van het coronavirus te ondersteunen. RUMAG heeft een hulpinitiatief verzonnen met de naam HET.RODE.KRUIS.

Gisteravond besteedde Arjen Lubach met zijn programma Zondag met Lubach tijd aan het bedrijf RUMAG. In het programma werden de praktijken van RUMAG aan de kaak gesteld en werd RUMAG verweten geld te verdienen aan de coronacrisis over de rug van Het Rode Kruis en Chantal Janzen.

Inmiddels hebben de eigenaren van RUMAG de hand in eigen boezem gestoken en hebben zij zelf een coronafonds opgericht, genaamd HET.RODE.KRUIS. De woordvoerder van RUMAG is trots op zijn bedrijf: “Na de uitzending van gisteren hadden we als RUMAG het gevoel dat we iets goed te maken hebben. Daarom hebben we ons eigen hulpfonds in het leven geroepen. Over de naam hebben we nog even moeten brainstormen, tot onze eigenaar opeens met de geniale ingeving kwam om ons fonds HET.RODE.KRUIS te noemen.”

Wie wil doneren aan HET.RODE.KRUIS kan naar de site van RUMAG gaan. Het bedrijf belooft alle donaties te verhogen met 10 euro transactiekosten.

 
Deel dit artikel: