RTV Ommen toont interesse in Johan Derksen

Foto: YT CC

Na zijn vertrek bij Talpa kan Johan Derksen aan de slag bij RTV Ommen. De lokale tv-zender hoopt dat Derksen daar een kookprogramma wil gaan presenteren.

Derksen stapte vorige week op bij Talpa na ophef over het ‘kaarsincident’. Derksen beweerde in een uitzending van Vandaag Inside dat hij vroeger een kaars tussen de benen van een bewusteloze vrouw had gestoken. De directie van Talpa vond dat verhaal niet door de beugel kunnen.

Bang dat ook RTV Ommen hem de mond zal snoeren, hoeft Derksen niet te zijn. “Hij mag zeggen wat hij wil. Het kan wat ons betreft niet smerig genoeg zijn. Zolang het maar over koken gaat”, zegt programmaleider en vrijwilliger van het eerste uur Hans Potjens.

Of Johan Derksen met RTV Ommen in zee gaat, valt nog te bezien. Voor zover bekend heeft Derksen namelijk geen bijzondere interesse in koken. “Maar een kookprogramma hadden we nog niet”, zegt Potjens. “Een programma over voetbal was misschien logischer geweest, maar dat wordt hier al jaren gepresenteerd door Koos Laayens. Koos heeft toch een wat bekendere kop in deze regio.”

 
Deel dit artikel: