13 ℃

RTL stopt met RTL Late Night

Het doek valt voor RTL Late Night. De televisiezender heeft besloten te stoppen met het programma. RTL Late Night wordt vervangen door een televisieserie over de belevenissen op een basisschool.

Foto: YT CC

Vanaf het moment dat Twan Huys het programma presenteert zijn de kijkcijfers van RTL Late Night onder de maat. “Wij begrijpen dat deze beslissing heel naar is voor de mensen die met hart en ziel aan het programma hebben gewerkt. Het is heel jammer dat de kijker hen niet de waardering geeft die ze verdienen”, laat een woordvoerder van RTL weten.

RTL kiest vanaf dinsdag voor een totaal andere aanpak. Voortaan is op het tijdstip van RTL Late Night een televisieserie te zien over een basisschool. “We volgen de belevenissen van de onderwijzers en de ouders. En natuurlijk het schoolhoofd, dat telkens weer een ander raar plan bedenkt om de school te verbeteren. Het wordt een komische serie met veel herkenbare situaties voor kijkers die zelf ook kinderen op de basisschool hebben”, aldus RTL. “We hopen dat het aanslaat.”

 
Deel dit artikel: