17 ℃

Ronaldinho: “Viersterrenhotel is de hel op aarde”

Foto: Roman Yanushevsky / Thomas Barrat / Shutterstock.com

Voormalig stervoetballer Ronaldinho zit in Paraguay in huisarrest. Na 31 dagen in de gevangenis zit hij nu in een bewaakt viersterrenhotel. En dat is volgens de Braziliaan “erger dan de hel”.

Volgens de gewezen dribbelaar hebben de Paraguayaanse autoriteiten hem willens en wetens in deze mensonterende situatie gebracht: “Iemand bij het Openbaar Ministerie van Paraguay moet een duivels genoegen scheppen in het feit dat ik op lafhartige wijze wordt geschoffeerd.”

Bij navraag over alle ontberingen die hij moet ondergaan komt een waterval aan woorden los: “Ik weet bijna niet waar te beginnen, maar ik zal een poging wagen. Er is in heel mijn appartement geen gouden kraan te vinden. In de lift van dit armzalige viersterrenhotelletje bevindt zich geen champagnebar. Ik heb geen beschikking over een privé-helikopter. Ik moet mijn eigen veters strikken en tot overmaat van ramp wordt de kaviaar die ik drie maal per dag eet, niet eens op vers ijs uit Alaska gekoeld. Nee, voor mij is het duidelijk: dit is een doortrapte poging om mij tot waanzin te drijven.”

 
Deel dit artikel: