22 ℃

Rockband Paramore speelt drie uitverkochte shows in Johan Cruijff Arena, ene Taylor Swift verzorgt toegift

Rockband Paramore speelt drie uitverkochte shows in Johan Cruijff Arena, ene Taylor Swift verzorgt toegift
Foto: L Paul Mann / Shutterstock.com

AMSTERDAM - Hun fans hebben er ruim zes jaar op moeten wachten, maar eindelijk speelt de Amerikaanse rockband Paramore weer in Nederland. ‘Paramoristen’, zoals fans van Paramore zich noemen, kunnen hun geluk niet op en verheugen zich enorm op de drie uitverkochte shows in de Johan Cruijff Arena.

“Eindelijk kan ik Hayley Williams eens live horen zingen”, glundert Paramorist Elke (24). “De afgelopen jaren heeft ze zoveel toffe muziek uitgebracht, dus ik hoopte vurig dat ze in haar tour ook naar Nederland zou komen. Vraag niet hoe, maar het is me gelukt om een kaartje te bemachtigen voor het optreden komende zaterdag. Dat is een droom die uitkomt!”

Ook Paramorist Danny (44) is uitzinnig van vreugde dat hij de driekoppige band in een tot de nok toe gevulde arena mag gaan bewonderen: “Hayley kennende gaat het dak eraf! En los van de muziek vind ik het een eer om zo’n inspirerende persoonlijkheid van dichtbij te mogen aanschouwen. Hayley durft zich uit te spreken over zaken die belangrijk zijn, zoals politiek en vrouwenrechten. Ze is wat dat betreft echt een voorbeeld voor mij.”

Tot slot siert het Paramore dat zij tijdens hun wereldtournee een kleinere artiest of band meenemen die de toegift mag verzorgen om zo wat meer naamsbekendheid te krijgen. “Dat vind ik echt een mooi gebaar”, zegt Paramorist Erik (35). “Ik hoorde dat ze nu ene Taylor de kans willen geven om zich in de kijker te spelen. De keuze voor een popartiest na een rockoptreden blijft natuurlijk een beetje gewaagd, maar ik verwacht dat de meeste Paramoristen het wel zullen uitzitten.”

 
Deel dit artikel: