13 ℃

Rob (43) beseft in Togo dat hij boodschappen doen bij AH To Go verkeerd begrepen heeft

Rob (43) beseft in Togo dat hij boodschappen doen bij AH To Go verkeerd begrepen heeft
Foto: Urosr / Ksana Durand / Lipowski Milan / Shutterstock.com

Een ongeluk zit in een klein hoekje en fouten maken is menselijk. Zo wil Rob Gravenbeek (43) uit Breda graag terugkijken op zijn kortstondige bezoek aan Togo. Nadat zijn vriendin hem had gevraagd om nog even wat boodschappen te halen bij AH To Go, stapte Rob met frisse tegenzin de deur uit, om vervolgens enkele uren later met het boodschappenlijstje in de hand te landen op de luchthaven van Lomé.

“Het duurde even voordat ik doorhad dat er iets niet pluis was”, blikt Rob terug. “Eigenlijk viel het kwartje pas toen de medewerkster van de AH servicebalie mij vertelde dat zij geen medewerkster van de AH servicebalie was. Zij bleek een medewerkster van een incheckbalie of zo.”

Ondertussen zag Rob op zijn telefoon ook dat hij tientallen gemiste oproepen had van zijn vriendin en appjes met een strekking die gaandeweg veranderde van ‘Wil je ook nog een pak magere melk meenemen?’ en ‘Lukt het allemaal nog schat?’ naar ‘WTF Rob! Waar blijf je? Ik maak me zorgen!’

Uiteindelijk hebben enkele luchthavenmedewerkers hem geholpen met het boeken van een terugvlucht naar Nederland. Zo’n zesendertig uur later kwam Rob zonder boodschappen weer terug bij zijn vriendin, die zowel boos als opgelucht was dat ze Rob niet langer als vermist hoefde op te geven. Voortaan doet Robs vriendin weer gewoon de boodschappen.

 
Deel dit artikel: