18 ℃

Ricardo (38) vindt vrouwen op datingsites vermoeiend

Vrouwen? Daar moet Ricardo van Nispelroos voorlopig niet aan denken. De 38-jarige vrachtwagenchauffeur uit Bemmel had gedurende drie dagen contact met een vrouw op een datingsite. Inmiddels is die relatie voorbij.

Foto: iStockPhoto – Getty Images

Via de datingsite kwam Ricardo in contact met MissyChrissie87. “Ze zocht naar een actieve jongeman met humor, om gewoon leuke dingen mee te doen. En misschien meer. Ik herkende me meteen in die omschrijving, dus ik reageerde”, zegt hij.

“De eerste dag van onze relatie was nog leuk”, vertelt Ricardo. “Ik stuurde haar een berichtje en zij stuurde er een terug. Heel gezellig. Maar MissyChrissie87 wilde meer. Ze wilde nóg een berichtje. En nóg een. Op een gegeven moment wilde ze zelfs iets afspreken. Ik voelde me geclaimd. Het was alsof ik geen lucht meer kreeg.”

Na drie dagen maakte Ricardo het uit. “In een relatie moet je elkaar ruimte geven. Maar MissyChrissie87 eiste me volledig op. Twee berichtjes, prima. Maar drie? De sleur brak me op.”

Misschien keert Ricardo ooit terug op de datingsite, maar voorlopig niet. “Met MissyChrissie87 heb ik afgesproken dat we het nog even rustig aan doen. Het is ook allemaal pas vier jaar geleden.”

 
Deel dit artikel: