14 ℃

René van der Gijp woedend: “Ik zie nu pas hoe walgelijk redelijk Wilfred is”

Foto: YT CC

De soap rondom Veronica Inside lijkt nog lang niet geluwd. Na de laatste aflevering die geheel in het teken stond van de vermeende racistische grap van Johan Derksen is de onderlinge verhouding er niet beter op geworden. 

Vooral René van der Gijp is woest. Hij richt zijn pijlen op Wilfred Genee, de gespreksleider van Veronica Inside: “Ik wist natuurlijk al dat hij niet zo ordinair is als ik en Johan, maar dat hij zo ziekelijk redelijk zou zijn in een uitzending over racisme schiet bij mij helemaal in het verkeerde keelgat. Ik kwam zelf ook helemaal niet goed uit de verf in die uitzending. Zonder een aangever die mij allerlei lulkoek ontfutselt lijken mijn woorden op onzinnig, onsamenhangend en leeg gereutel. En dat pik ik natuurlijk niet!”

Als we aan Van der Gijp vragen waar hij nou precies staat in het racismedebat frutselt hij wat aan zijn bril en begint hysterisch te lachen: “Ah joh, zo’n racismedebat. Daar zit toch niemand op te wachten? Wie wil nou weten wat ik over zoiets denk? Waarschijnlijk denk ik precies het tegenovergestelde van die walgelijk verstandige Genee. Maar dat moet ik wel even checken bij Johan.”

 
Deel dit artikel: