16 ℃

René Froger koopt derde videorecorder

René Froger wordt komende zondag 57 jaar. Zijn talloze hits hebben hem een flink fortuin opgeleverd. Aan spullen heeft hij geen gebrek. “Vandaag koop ik mijn derde videorecorder. Van nu af aan is er dus geen programma dat ik mis”, liet Froger via de radio weten.

Foto: ING Nederland CC / Wiki Commons

“Ik kan niet zeggen dat ik iets tekort kom”, mijmert de zanger. “Geen idee, geen benul wat de smaak van honger is. Als ik geen zin heb om te koken, dan loop ik even naar de markt voor een moot gebakken vis”, aldus Froger. Zijn riante huis is goed onderhouden, mede dankzij zijn goede relatie met de buren. “Als de kleuren van m’n huis me irriteren, dan vraag ik of de buurman het vandaag nog overspuit.”

Een mooi huis, een fijne visboer en een derde videorecorder. Is daarmee zijn geluk compleet? Nee. Op het persoonlijke vlak heeft Froger nog wel wat te wensen. “Toch wou ik dat ik net iets vaker… iets vaker simpelweg gelukkig was. Hmmm”, biecht hij op.

Ondanks zijn enorme succes is Froger heel gewoon gebleven. Het geluk zit vooral in kleine dingen. “Ja, alles, alles kan een mens gelukkig maken”, filosofeert hij. “Een zingende merel, de geur van de zee. De zon die doorbreekt, een vers kopje koffie.”

 
Deel dit artikel: