13 ℃

Renate: “De jongens op Ibiza zijn helemaal niet hitsig”

Cocktails, feesten tot diep in de nacht en knappe Spaanse jongens die je daarna naar hun hotelkamer slepen. Als je de verhalen mag geloven, is het vakantie-eiland Ibiza een paradijs voor meiden die lekker de bloemetjes buiten willen zetten. Toch werd de vakantie van Renate Woezik (42) een grote teleurstelling.

Foto: Shutterstock.com

Het had een spannende reis met exotische vakantieliefdes moeten worden. Renate laat een paar foto’s zien. “Die bikini had ik speciaal voor de vakantie gekocht. Ziet er goed uit hè?”, knipoogt ze. “Ik heb twee bevallingen en een ingewikkelde scheiding achter de rug. Ik was drie maanden vrijgezel, dus ik dacht: kom op Renate, nu is het jóuw beurt. Laat je maar eens lekker verwennen door zo’n Spaanse adonis.”

Maar na acht avonden intensief flirten in de discotheek stond nog steeds een nul op Renate’s scorebord. “De jongens op Ibiza vallen enorm tegen. Ik bedoel: ze zien er wel goed uit, maar ze nemen totaal geen initiatief. Tijdens de hele vakantie heeft niet één jongen geprobeerd me te versieren. Ze zijn helemaal niet zo hitsig als iedereen zegt.”

Maandag gaat Renate weer aan het werk, verbrand en teleurgesteld. “Ik vind het niet alleen jammer voor mij, maar ook voor die jongens. Ze weten niet wat ze gemist hebben”, zegt ze, terwijl ze met haar hoofd op en neer gaat en met haar mond de letter O vormt.

 
Deel dit artikel: