16 ℃

Remkes aangesteld als bemiddelaar in crisis Nick & Simon

Remkes aangesteld als bemiddelaar in crisis Nick & Simon
Foto: YT CC

Johan Remkes gaat vandaag aan de slag als bemiddelaar in de crisis tussen Nick & Simon. Remkes wil in de komende dagen met beide zangers om tafel om te onderzoeken hoe de breuk in het Volendamse muziekduo gelijmd kan worden.

Nick & Simon dreigen uiteen te vallen, omdat Simon geen toekomst meer ziet in de samenwerking. Wat Nick betreft is het hoofdstuk Nick & Simon nog niet klaar. Johan Remkes hoopt in zijn rol als bemiddelaar de impasse te doorbreken.

“Eerst moeten we door middel van verkennende gesprekken de standpunten van beide heren in kaart brengen. Waar liggen de verschillen? Maar nog belangrijker: waar overlappen de toekomstverwachtingen van beide partijen? Zodra dat duidelijk is, kun je toewerken naar een oplossing die voor beide partijen bevredigend is”, aldus Remkes.

Volgens Remkes zijn er genoeg aanknopingspunten om tot een oplossing te komen: “Na zo veel hits kun je niet zomaar zeggen ‘we stoppen ermee’. Zo werkt dat niet. Linksom of rechtsom zullen Nick & Simon toch met elkaar verder moeten. En ik zou niet weten waarom dat niet kan. Bij Acda en De Munnik is de koek ook al jaren op en die gaan ook gewoon door.”

 
Deel dit artikel: