13 ℃

Rebecca krijgt een kindje voor haar oma

“Het grappige is dat mijn dochtertje straks dus eigenlijk mijn tante is.” De handen van Rebecca van Opzeeland (30) rusten op haar zwangere buik. Over twee maanden wordt haar dochtertje geboren. Het wordt niet echt háár dochtertje, want Rebecca krijgt het kindje voor haar oma Tiny (72) en haar nieuwe vriend Henk (73).

ik-krijg-een-kindje-voor-mijn-oma“Oma Tiny en haar vriend kennen elkaar nu een jaar en het was liefde op het eerste gezicht. Natuurlijk wilden ze nog een liefdesbaby, maar gelet op de leeftijd van oma zat dat er niet meer in, hoewel ze nog wel een paar pogingen hebben gedaan. Toen oma aan mij vroeg om voor hen een kindje te krijgen, heb ik natuurlijk direct ja gezegd. Ik ben zo blij dat ik hun geluk compleet kan maken!”

Zwanger worden was voor Rebecca een makkie. “Die bevruchting was zo gepiept. Henk en ik hebben het gewoon op de natuurlijke manier gedaan, ik hou niet zo van dat gedoe in die ziekenhuizen. Alleen mijn vriend was er niet zo blij mee”, vertelt ze.

Wil Rebecca later ook zelf een kindje? “Hahaha, nee joh!”, lacht ze. “Dat is niets voor mij. Ik doe dit voor oma. Zelf hou ik niet zo van kinderen.”

 
Deel dit artikel: