17 ℃

Radiozenders NPO draaien geen Meat Loaf meer na ongewenst zoenincident Angela Groothuizen

Foto: Super Festival / Flickr

De radiozenders van de publieke omroep zullen geen muziek van Meat Loaf meer uitzenden. Dat heeft de directie van de NPO besloten, nu bekend is dat Meat Loaf zangeres Angela Groothuizen ongewenst heeft gezoend.

Zondag vertelde ex-Dolly Dot Groothuizen dat Meat Loaf haar ongewenst zoende bij een muziekgala in 1993. “Hij pakte mij vast en zoende mij plat op mijn bek en stak zijn tong erin”, zei Groothuizen.

In afwachting van het onderzoek naar wat er precies heeft plaatsgevonden, heeft NPO Radio besloten om voorlopig geen muziek van Meat Loaf meer uit te zenden. Eerder besloot de omroep om ook Ali B. en Marco Borsato voorlopig van de radio te verbannen.

Wat de omroep nog wel gaat uitzenden is nog niet duidelijk. “Er blijft inderdaad niet veel meer over, maar we moeten uiteraard consequent zijn”, laat een woordvoerder weten. “Vanavond brengen we in ieder geval op alle radiozenders tegelijk een zes uur durende special over de Dolly Dots, gevolgd door vier uur stilte. Dat is ook weleens lekker.”

 
Deel dit artikel: