QR-coach Charlotte: “Het gaat erom dat je je QR-mindset verandert”

Foto: Dean Drobot / Shutterstock.com

Veel Nederlanders worstelen met hun QR-code. Daarom begon coach Charlotte van ’t Woud de online QR-academy. “Ik leer mensen hoe ze succesvol worden in de QR-community”, vertelt de 28-jarige onderneemster.

“Succesvolle mensen laten overal zonder problemen hun QR-code zien, terwijl anderen in hun weerstand belanden. Dat heeft allemaal te maken met mindset. Als je leert denken vanuit de QR-society, transformeer je je personal universe. Ik leer je om met zelfvertrouwen je QR-code te tonen. Een mindset ontwikkeld vanuit dankbaarheid en possibilities in plaats van angst en resistance”, legt Charlotte uit.

Via een online cursus geeft Charlotte haar cursisten een 5-stappen-framework voor een succesvolle QR-strategie: “Een QR-code is in feite energie. Je leert hoe je die energie voor jou kunt laten werken, zodat je jouw ‘nee’ transformeert naar een ‘ja’. Ik wil dat je ‘kabeng’ in die andere identiteit schiet die nodig is om een massive verandering door te voeren.”

De online training kost 3.000 euro. Duur? “Ik vind van niet”, zegt Charlotte. “Voor dat bedrag werk je vier weken aan je eigen QR-identity. Het is een investering in jezelf, zodat je later zonder problemen weer toegang krijgt. Als je het zo bekijkt, is het eigenlijk een koopje.”

En dat haar training werkt, hoort ze van haar cursisten: “Vaak krijgen mensen al na een paar uur een life changing transformation. Ik kreeg laatst een berichtje van een cursist die vier uur na haar aanmelding al in de kroeg zat. Mindblowing!”

 
Deel dit artikel: