14 ℃

PSV-trainer Van Bommel: “Hè, jammer!”

Trainer Mark van Bommel van PSV kijkt met gemengde gevoelens terug op de bekerwedstrijd tegen RKC Waalwijk. De wedstrijd eindigde met 2-3 in het voordeel van RKC.

Foto: Kivnl / Shutterstock.com

PSV slaagde er net niet in om gelijkspel te spelen tegen de ploeg uit Waalwijk. “Eerlijk gezegd ben ik best een beetje teleurgesteld”, zei PSV-trainer Mark van Bommel na afloop. “Natuurlijk hebben we allemaal kunnen genieten van een prachtige wedstrijd, maar stiekem denk ik dat er voor ons meer in had gezeten.”

In het Eindhovense stadion scoorde Erick Gutierrez binnen een halve minuut. In de tweede helft wist Mauro Júnior nog een balletje in het Waalwijkse doel te tikken. Maar aan het einde van de wedstrijd liet RKC een goal meer op het scorebord noteren.

Ondanks het verlies is Van Bommel trots op zijn team. “Het weer zat ontzettend tegen”, aldus de PSV-coach. “Het regende bijna onafgebroken. Nou, ga er dan maar eens staan hoor, op dat koude veld. Ik geef het je te doen. Toch heb ik de jongens niet één keer horen klagen. Wat mij betreft verdient het hele team een kop warme chocolademelk. Ik trakteer.”

 
Deel dit artikel: