29 ℃

PSV stunt: Nooit eerder won topclub in halve finale van Spakenburg

PSV stunt: Nooit eerder won topclub in halve finale van Spakenburg
Foto: YT CC

PSV heeft voor een regelrechte stunt gezorgd tegen SV Spakenburg. De Eindhovenaren zijn namelijk de eerste Nederlandse topclub die in de halve finale van de KNVB-beker van de Spakenburgers weet te winnen.

Op voorhand leek het een onmogelijke taak voor PSV, maar de Eindhovenaren wisten voor een spectaculaire stunt te zorgen tegen de voetballers van Spakenburg. Met deze overwinning logenstraften de Eindhovenaren alle statistieken. Met dit sterke resultaat schreef PSV voetbalgeschiedenis. Nog nooit eerder wist een Nederlandse topclub namelijk in de halve finale van de KNVB-beker SV Spakenburg te verslaan.

Dit gegeven zorgde voor een grote grijns bij de PSV-coach Ruud van Nistelrooij: “Het is altijd mooi om te stunten. Zeker als dat voor de eeuwigheid in de boeken komt. En dat gebeurt met deze wedstrijd zeker. Natuurlijk begrijp ik dat het voor Ajax en Feyenoord uitermate zuur is dat wij als eerste Spakenburg weten te verslaan in de halve finale, maar zij hebben genoeg kansen gehad en niet gepakt. Dus ik heb weinig medelijden met ze. Sterker nog, ik trek een lange neus naar Amsterdam en Rotterdam. Door deze overwinning is ons seizoen sowieso al een succes.”

 
Deel dit artikel: