PSV: “Tellen van de doelpunten had gestopt moeten worden”

PSV is niet van plan om het verlies in de Europa League-wedstrijd tegen PAOK te accepteren. Het tellen van de doelpunten is inmiddels afgerond.

De Eindhovenaren kwamen donderdagavond in de eerste helft nog op voorsprong door een doelpunt van Eran Zahavi. “Eigenlijk had het tellen van de doelpunten na dat moment moeten worden gestopt”, briest trainer Roger Schmidt.

PSV beschuldigt PAOK van wedstrijdfraude en wil dat de goals van het Griekse team ongeldig worden verklaard. “In de tweede helft werden de Griekse spelers aangespoord om te scoren. Ze hebben onze wedstrijd gestolen”, twitterde Schmidt.

Alle doelpunten van de wedstrijd zijn geteld. PAOK leidt met 4-1 en heeft inmiddels de overwinning opgeëist.