14 ℃
Ongepast Nederland

Presentatoren met grensoverschrijdend gedrag willen eigen omroep

Presentatoren met grensoverschrijdend gedrag willen eigen omroep
Foto: Deshacam / Abstracto Create / Shutterstock.com

Als de omroep erin slaagt om genoeg leden te verzamelen, is Ongepast Nederland vanaf september al te zien op televisie. Ongepast Nederland wil de omroep worden voor presentatoren met grensoverschrijdend gedrag.

De officiële zendtijdaanvraag van Ongepast Nederland wordt vandaag naar het Commissariaat voor de Media gestuurd. “Het gaat niet meer alleen om een talkshowhost met een grote bek, of een regisseur met losse handjes. Binnen de omroep is inmiddels een brede stroming ontstaan van talenten met grensoverschrijdend gedrag. Wij vinden dat deze mensen een eigen plekje in het publieke omroepbestel verdienen”, laat de aspirant-omroep weten.

Initiatiefnemer van Ongepast Nederland is een voormalig sportpresentator die liever niet bij naam genoemd wil worden. “Namen vinden wij niet zo belangrijk, het gaat er vooral om wat je in het verleden hebt misdaan, of nog steeds misdoet. De vijver om uit te vissen is groot genoeg”, legt hij uit.

Ongepast Nederland belooft gevarieerde programma’s, gepresenteerd door een keur aan bekende Nederlanders: “Er komt natuurlijk een zangwedstrijd, maar we brengen ook een dagelijkse talkshow en op zondagavond een sportprogramma. Ook daarvoor hebben we al iemand op het oog.”

 
Deel dit artikel: