19 ℃

Presentatoren AstroTV hadden ontslag al voorspeld

De presentatoren van AstroTV zijn niet verrast door de beslissing van Talpa Network om het programma van de buis te halen. Vanaf 1 januari is AstroTV niet meer te zien op Talpa’s televisiezender Net5.

Foto: YT CC

AstroTV begon in 2006 en was in de afgelopen jaren bijna dagelijks te zien op Net5. Vanaf 1 januari komt de zender met een geheel nieuwe programmering, waarin geen zendtijd is weggelegd voor het paranormale adviesprogramma.

De presentatoren van AstroTV zijn teleurgesteld, maar niet verrast door de beslissing van de directie. “Ik heb in de afgelopen jaren met heel veel plezier de toekomst van onze kijkers voorspeld. Het is heel jammer dat daar nu een einde aan komt, maar eerlijk gezegd had ik dat al zien aankomen”, zegt medium Astrid. “Gelukkig ligt er voor mij nog een prachtige televisiecarrière in de toekomst.”

Medium Astrid vindt het verdwijnen van AstroTV vooral jammer voor de kijker: “Die moet nu maar afwachten wat er op zijn pad komt. Ik kan me voorstellen dat dat spannend is, zo zonder voorkennis. Nou, één ding wil ik nog wel verklappen: je moeder gaat volgend jaar dood. Bedankt voor het kijken.”

Liefhebbers van gelul in de ruimte kunnen na 1 januari nog wel gewoon terecht bij De Telegraaf.

 
Deel dit artikel: