24 ℃

Premierskandidaat Dick Schoof veel hipper dan verwacht, met witte haarband op persconferentie

Premierskandidaat Dick Schoof veel hipper dan verwacht, met witte haarband op persconferentie
Foto: YT CC

DEN HAAG - Dick Schoof blijkt veel hipper te zijn dan algemeen werd aangenomen. De premierskandidaat namens PVV, VVD, NSC en BBB stond vandaag met een kekke witte haarband de Nederlandse pers te woord.

Inhoudelijk had de persconferentie van premierskandidaat Dick Schoof weinig om het lijf. Het was meer een beleefdheidspraatje dan een inhoudelijk gesprek. Veel verder dan “ik kan er nog niets over zeggen” en “als ik meer weet zal ik u erover inlichten” kwam Schoof niet. Toch was de persconferentie het gesprek van de dag. De premierskandidaat liet zich namelijk van zijn meest hippe kant zien.

Schoof droeg een kekke witte haarband toen hij de pers ter woord stond. Volgens de toekomstige premier van Nederland was dit een afspraak die hij met zijn mattie Memphis Depay had gemaakt: “Als ambtenaar kon ik het niet maken om mijn kleurrijke kant te laten zien. Als premier is dat natuurlijk anders. Vanaf nu zal ik laten zien hoe dope ik eigenlijk ben. Heel de wereld zal weten dat Nederland een vette premier heeft. Of, om het in straattaal te zeggen: een hippe vogel.”

 
Deel dit artikel: