16 ℃

Premier Rutte verheugt zich op persconferentie van vanavond

Foto: Alexandros Michailidis / Shutterstock.com

Om 19:00 uur vanavond is de langverwachte persconferentie over het coronavirus. Veel Nederlanders hopen dat de coronamaatregelen worden versoepeld. Premier Rutte heeft nu al zin in de persconferentie.

Tijdens de persconferentie spreekt premier Rutte samen met RIVM-baas Jaap van Dissel. “Dit wordt een persconferentie die je echt niet wil missen”, aldus Rutte. “Over de inhoud kan ik natuurlijk nog niet te veel verklappen, maar ik kan wel beloven dat het een supervette uitzending gaat worden.”

Zeker is dat premier Rutte kan rekenen op miljoenen kijkers. De vorige persconferenties behaalden torenhoge kijkcijfers. Naar de persconferentie op 31 maart keken zelfs 7,5 miljoen mensen. “Of we weer dit soort aantallen gaan halen durf ik niet te zeggen, maar ik denk wel dat het gaat scoren”, zegt Rutte. “Samen met Jaap hebben we dagenlang geschreven, geschrapt en gerepeteerd. Het is echt een goed verhaal geworden, met een spectaculair einde. Enfin, dat gaan jullie vanavond allemaal zien.”

De persconferentie is vanavond om 19:00 te zien op NPO1. Mark Rutte en Jaap van Dissel moeten het opnemen tegen Lang Leve de Liefde (SBS6), Ghost Wisperer (SBS9) en The A-Team (RTL7).

 
Deel dit artikel: