14 ℃
Postbedrijf heeft grote ambities:

PostNL wil alle sinterklaascadeautjes nog dit jaar bezorgen

PostNL wil alle sinterklaascadeautjes nog dit jaar bezorgen
Foto: www.hollandfoto.net / Shutterstock.com

PostNL komt met een ambitieuze belofte. Alle sinterklaascadeautjes die met PostNL zijn verstuurd, zullen nog vóór het eind van het jaar worden bezorgd. 

“Het is elk jaar weer een gigantische logistieke operatie om alle cadeautjes te bezorgen. In voorgaande jaren kwam het nog weleens voor dat sinterklaascadeautjes pas in januari werden afgeleverd. Maar gelukkig hebben we daarvan geleerd. Omdat we in het afgelopen jaar fors hebben geïnvesteerd in onze bedrijfsprocessen, kunnen we de cadeautjes nu bezorgen in hetzelfde jaar als waarin ze werden besteld”, laat een woordvoerder van PostNL weten.

PostNL geeft een voorbeeld van de verbeteringen die in de afgelopen maanden zijn doorgevoerd: “Wie vandaag een cadeautje bestelt, krijgt morgen al van ons een mailtje over de sinterklaasdrukte. Via onze digitale omgeving kunnen ontvangers vervolgens precies zien waar het pakket vastzit in het bezorgproces.”

Maar de ambities van PostNL reiken nog verder, zegt het bedrijf trots: “We blijven investeren in onze dienstverlening. In de toekomst is het best mogelijk dat een sinterklaascadeautje zelfs al voor Kerst in de brievenbus ligt.”

 
Deel dit artikel: