15 ℃

PostNL kan drukte niet meer aan door thuiswerkende Sinterklaas

Foto: Dafinchi / infografick / Shutterstock.com

PostNL laat weten dat het aan zijn maximale bezorgcapaciteit zit. In de afgelopen week heeft de postbezorger maar liefst tien miljoen pakketjes bezorgd. Het bedrijf zegt de enorme aanvoer van nieuwe pakketjes niet meer aan te kunnen. Volgens PostNL is de ontstane situatie volledig de schuld van Sinterklaas.

PostNL loopt momenteel tegen de grenzen van zijn netwerk aan. Veel pakketjes worden bij webwinkels met enorme vertraging opgehaald. Volgens een woordvoerder van het bedrijf is duidelijk wie verantwoordelijk is voor de janboel: “Wij doen ons best om iedereen tevreden te stellen, maar dat kunnen we helaas niet van iedereen zeggen. Terwijl onze postbezorgers overuren draaien, zit een zekere Sinterklaas op zijn royale reet een beetje duimen te draaien in zijn paleis. En dat terwijl hij dondersgoed weet dat de overlast die wij momenteel ondervinden komt door de cadeautjes die deze goedheiligman rondstrooit aan miljoenen blagen die alles al hebben!”

Sinterklaas zelf lijkt niet erg onder de indruk van de beschuldiging: “Als je een oude man beschuldigt omdat je zelf de boel niet op orde hebt, ben je in mijn ogen een bedrijf van likmevestje. Het lijkt mij verstandig als ze bij PostNL eens stoppen met het verspreiden van sprookjes.”

 
Deel dit artikel: