14 ℃

Politieke partij BOOS! rekent op 34 zetels

Foto: Lisa F. Young / Shutterstock.com

De nieuwe politieke partij BOOS! rekent op minstens 34 zetels bij de verkiezingen op 17 maart. De partij richt zich op de steeds groter wordende groep boze Nederlanders. 

“Nederland is het zat”, bromt lijsttrekker Ricardo Bosseveld. “Steeds meer Nederlanders zijn boos, maar worden niet gehoord door de politiek. Wij rekenen af met de hoge heren in Den Haag, die ons land naar de verdommenis hebben geholpen. BOOS! luistert naar de boze mens.”

Als Bosseveld gevraagd wordt waarover Nederlanders boos zijn, wordt hij boos. “Over alles!”, briest hij. “Het kabinet Rutte, de linkse elite, de bezuinigingen op de zorg, lange rijen bij de kassa, de instroom van asielzoekers, subsidie, Zwarte Piet, de coronamaatregelen, Ajax, wachtgeld, de koning, Europa, brandstofaccijns, ING, klimaatplannen, vuurwerk, alcoholvrij bier, het kwartje van Kok, sinkholes, het RIVM, RTL, vleesvervangers, de NOS, Saharazand, de Efteling, kanker, Bulgarije, Famke Louise en natte sokken. Daar gaan wij allemaal wat aan doen.”

Bosseveld heeft goede hoop dat zijn partij bij de komende verkiezingen de grootste van Nederland wordt. “Op alle publicaties over BOOS! wordt boos gereageerd, dat geeft al aan wat er leeft onder de bevolking.”

 
Deel dit artikel: