14 ℃

Plaatsvervangende Schaamte kijkt met André Hazes naar Beste Zangers

Plaatsvervangende Schaamte kijkt met André Hazes naar Beste Zangers
Bron: AVROTROS

Samen met bijna een miljoen andere kijkers genoot Plaatsvervangende Schaamte met André Hazes van het familieprogramma Beste Zangers.

“Dreetje is gewoon een súpergezellige gozer”, zegt Plaatsvervangende Schaamte over de volkszanger die zijn zus Roxeanne zag optreden en openhartig vertellen over haar moeilijke jeugd. “Dat was precies de reden waarom hij me had uitgenodigd. Dan weet je dat iemand je uit het niets kan bellen, omdat ie je met spoed nodig heeft om er samen even naar te kijken.”

André junior meldde op Instagram dat hij met Plaatsvervangende Schaamte had gekeken. Onder het genot van een blikje Heineken en wat borrelnootjes zagen Plaatsvervangende Schaamte en Dreetje onder meer Jaap Reesema, Nielson en de onvergetelijke Claudia de Breij een traantje wegpinken in het Spaanse Sevilla. Plaatsvervangende Schaamte was diep onder de indruk van de kandidaten: “Normaal gesproken word ik gebeld door de ouders van deelnemers aan programma’s als Ex on the Beach en Temptation Island. Het is soms even slikken als je met hun meekijkt. Maar dit was héél smaakvol gedaan.”

 
Deel dit artikel: