21 ℃

Pieter Omtzigt wint modderrace bij formatiebijeenkomst in Hilversum

Pieter Omtzigt wint modderrace bij formatiebijeenkomst in Hilversum
Foto: Txking / Robert Hoetink / Shutterstock.com

HILVERSUM - Pieter Omtzigt van het team NSC heeft de modderrace gewonnen bij de formatiebijeenkomst op landgoed De Zwaluwenberg in Hilversum. Omtzigt voltooide het parcours in een tijd van 2:41:31 en was daarmee de snelste.

De leiders van PVV, VVD, NSC en BBB zijn in Hilversum voor een driedaagse formatiebijeenkomst. De bijeenkomst is bedoeld om te ontdekken welke partijen het best met elkaar kunnen samenwerken. Een teambuildingssessie, inclusief modderrace en hindernisbaan, maakt deel uit van de bijeenkomst.

Omdat Pieter Omtzigt maandag jarig was, trakteerde de sportieve partijleider op echte Twentse ‘krentenwegge’. Daarna gingen de partijleiders de modder in. “Het was zwaarder dan ik dacht. Alleen Caroline had er vanwege haar natuurlijke isolatielaag niet zo’n last van, maar de rest kreeg het al gauw koud”, zei Omtzigt na afloop.

Na de ijskoude modderrace mochten de partijleiders opwarmen in de sauna van De Zwaluwenberg. Morgen staan een speurtocht, een debatspel en een knutselworkshop op het programma.

 
Deel dit artikel: