16 ℃

Pepijn is heel blij dat oma dood is

De 9-jarige Pepijn Verduyn is misschien wel de jongste miljonair van Nederland. Twee weken geleden overleed zijn oma. Pepijn erfde maar liefst 2,4 miljoen euro. 

Pepijn-is-heel-blij-dat-oma-dood-isDe weduwe Anna Verduyn-Kamerlingh stierf aan een hartstilstand. Ze bezat een vermogen van ruim 12 miljoen. Ze liet haar kleinzoon miljoenen na. “Papa zei al dat ik heel rijk zou worden als oma dood is. Ik moest wel lang wachten, want oma werd heel erg oud. Toen ging ze dood. Ik was zó blij!”, lacht Pepijn. “Vroeger kreeg ik maar 5 euro zakgeld en nu kan ik alles kopen wat ik wil.”

Pepijn was nooit zo dol op zijn grootmoeder. “Oma stonk naar pies”, zegt hij met een vies gezicht. “Op zondag gingen we altijd naar oma toe en dan moest ik haar een kus geven. Dat wilde ik niet, maar papa zei dat dat belangrijk was, omdat oma geld had. Nu hoef ik nooit meer naar oma.”

Pepijn wist al precies wat hij met het geld van oma zou gaan doen. Trots laat hij zijn nieuwe Playstation zien. “Meteen na de begrafenis mocht ik naar de speelgoedwinkel.”

Het ziet ernaar uit dat Pepijn in de toekomst nog rijker wordt. “Maar dan moet eerst papa doodgaan”, legt hij uit. “Ik hoop dat hij niet zo oud wordt als oma.”

 
Deel dit artikel: