23 ℃

Partij BOOS! geeft kiezers laatste waarschuwing: “Met ons wil je geen ruzie”

Foto: Lisa F. Young / Shutterstock.com

De nieuwe politieke partij BOOS! lijkt nog maar weinig kiezers aan zich te kunnen binden. Een week voor de verkiezingen staat de partij op nul zetels in de peilingen. Lijsttrekker Ricardo Bosseveld geeft kiezers een laatste waarschuwing.

“Ik heb helaas moeten constateren dat de VVD momenteel in de peilingen bovenaan staat. Dat betreur ik”, zegt Bosseveld. “Ik had gehoopt dat kiezers verstandig genoeg zouden zijn om niet het conflict op te zoeken, maar kennelijk heb ik me vergist.”

De BOOS!-lijsttrekker wijst op de kandidatenlijst van de partij. “Wij hebben ex-gedetineerden, vechtsporters en ex-leden van een zeer bekende motorbende. Allemaal jongens die hun mannetje staan, als het er op aankomt. Met ons wil je geen ruzie.”

BOOS! is een nieuwe en relatief onbekende partij. Kan de onbekendheid en de agressieve toon van de verkiezingscampagne de kiezer wellicht hebben afgeschrikt? “Nee, ik denk het niet”, zegt Bosseveld. “Kijk, linksom of rechtsom gaan wij die verkiezingen winnen. Het is aan de kiezer om te bepalen op welke manier dat gebeurt. Als iedereen gewoon op onze partij stemt, dan houden we het gezellig. Maar als de kiezer problemen wil, dan kan hij die krijgen.”

 
Deel dit artikel: